وکیل خوب را چگونه بشناسیم؟

صداقت: اولین ویژگی یک وکیل خوب، صداقت است. اگر وکیلی صادق نباشد هر چقدر هم باهوش باشد از هوش خود به هر نحوی بر ضد منافع شما استفاده می کند اینکه چگونه متوجه بشویم وکیل صادق است یا خیر باید در مورد ایشان تحقیق نمایید. ضمنا در یک موضوع با چند وکیل مختلف صحبت کنید چرا که به این طریق تا حدودی متوجه خواهید شد کدام وکیل صداقت بیشتری دارد.
وعده های فراقانونی: اگر وکیلی به شما وعده داد که صد در صد کار شما را به نتیجه دلخواه شما می رساند، نباید به وی اعتماد کنید. اختیارات یک وکیل استفاده از ابزار قانونی و مستندات شما برای دفاع و اثبات ادعا است و وکیل نمی تواند نتیجه را تضمین کند. لذا اگر وکیلی نتیجه را به شما تضمین کرد به وی اعتماد نکنید.
به روز بودن: یک وکیل خوب مدام در حال مطالعه است و نسبت به موضوعاتی که به وی ارجاع می شود تسلط دارد.
پاسخگو بودن: اگر وکیلی گزارش پرونده شما را به صورت مرتب به شما ارئه داد می توانید به وی اعتماد کنید. در این خصوص قبل از سپردن پرونده، می توانید وکیل را آزمایش نمایید البته ممکن است این مورد تا زمانی که پرونده به وکیل مربوطه ارجاع داده می شود کاملا مشخص نباشد.

هزینه های یک پرونده چقدر است؟ پاسخ به این سوال بستگی به این دارد که موضوع پرونده شما چه چیزی باشد، یا در چه مرحله ای پرونده مطرح شود.
مثلا پرونده حقوقی با پرونده کیفری هزینه متفاوتی دارد یا مرحله بدوی با مرحله تجدیدنظر متفاوت است. یا اینکه پرونده حقوقی ممکن است مالی باشد مثل مطالبه وجه چک یا غیرمالی باشد مثل درخواست گواهی انحصار وراثت. در تمام این ها هزینه های متفاوت است شکایت حقوقی چقدر زمان می برد؟ در خصوص اینکه شکایت حقوقی چقدر زمان می برد یادداشتی جداگانه تهیه شده است که می توانید مطالعه کنید.